Vår mest älskade högtid är äntligen här…<3

  • december 24, 2012 at 0:42

Äntligen är det jul…. :-) Det är så härligt, så vackert, så underbart. Ljus, gnistrande snö, god mat, familj. Hur kan man inte vilja fira den här fantastiska högtid?? December har bara flugit iväg, men ändock har man hunnit med en hel del, (förutom att uppdatera i bloggen förstås. ;-D) Jag har bakat pepparkakor, lussekattar X2, pepparkakshus, knäck/kola, ”dadelgodis”.Detta är min och alla andra pyssligas högtid.

 

Nu när jag har fått medicin motmin ångest så har jag kunnat handskas med vardagen med helt andra ögon, och det gläder mig och min omgivning sååå mycket. <3 Jag har inte känt av mörkret som jag brukar, har tom lyckats springa när mörkret har lagt sig,det var det inte på tal om när jag mådde som sämst. Men idag mår jag bra,och ser bara framemot våren och äventyren i Stockholm.

Kissarna har självklart varit med och myst när matte pysslat, och idah hann jag tom inhandla lilla Alice favoritmus. (Hon är väldigt kräsen, och leker bara med speciella pälsmöss som hon känner igen som kattunge.)

 

 

Leave a Reply

Add Your Comment