Länge sedan…

  • december 10, 2012 at 0:08

Det var ett tag sedan jag bloggade, en vecka exakt tror jag. Men den senaste veckan har varit helt kaotisk för mig. Jag har börjat praktisera på en gymnasieskola så jag har varit helt slut när jag kommit hem. Varit borta varje dag, heltid, något jag inte sysslat med på evigheter.

När jag kom hem lade jag mig för att vila, och sedan låg jag utslagen i sängen ett antal timmar. Försökte hinna med träningen, men som grädde på moset så blev det mellan -10 och -20 grader hela veckan så det blev endast en runda då termometern visade -5. Annars fick jag träna hemma.

Nu i helgen har jag dock hunnit med och pyssla en hel del. Efter många om och men, och 40 minuter lyckades jag fläta ett hjärta att hänga i granen. Trodde att det skulle vara enkelt då man gjorde sådant på lekis, men det var ett antal år sedan. Flätade några stycken av gammalt presentpapper jag sparat, ( till fästmannens förtret. ;-P ) Jag sparar sådant som många anser som skräp, men 9 av 10 gånger kommer ”skräpet” till användning.

Dekorerade apelisenr med nejlikor och röda band som jag hängde i vardagsrumsfönstret. Det var fästmannen som gixk iväg för att kvällshandla, och kom hem med apelsinpyssel till mig. <3 När jag kom in till vardagsrummet imorse så doftade det ljuvligt. Halleluja för julens underbara dofter.

Fixade även ute på balkongen, har dock inga bilder. Men jag sopade rent, lade ut mattan, dekorerade ett par grankvistar jag släpat hemifrån skogen, med mindre fina julkulor. Dessutom målade jag ett par gamla konservburkar med röd färg, utanför som innanför och gjorde sedan hål i dem. Efter det var det bara att sätta i ett par ljus och tända, blev huuuuur mysigt som helst.

Var lite sugen på att baka så det blev en limpa till <3 och en sats med jordgubbsmuffins. Muffinstomten poserar även här.

:-D

I veckan väntar åter skolan, men på Luciadagen åker jag till Uppsala för att röntgas, får se vad resultatet säger. Jag skall även hinna klart med julkorten innan kl 18,00 den 12 december. Vill ju att mina & våra kära släktingar skall få sina julhälsningar i tid.

Hoppas att det inte dröjer alltför länge tills jag skriver igen. Men jag tror inte det iallafall. ;-)

Till dess..en glad andra advent till er alla. <3

 

Den broderade jultomten har kära Mutti broderat till mig och våra syskon när vi var små. Visst är den underbar. <3

2 Comments on Länge sedan…

  1. Daniéla

    Hahha, kanske det. Lite jobbigt att ha så många idéer ibland bara. Har inte råd att fullfölja allt. :) Kraaaaamar <3

  2. Andréa

    Du är sååååååååå duktig!! Önskar jag också hade lite mer av den sidan!! Kraaaaaaaaaaaaaamar

Leave a Reply

Add Your Comment